Krystal hudslibning

Krystal hudslibning (dermabrasio):


Krystal hudslibning af huden er en af de mest effektive behandlingsformer indenfor microdermabrasion. Den er behagelig og helt smertefri.

Krystalsliberen har forskellig styrke. Den bliver justeret præcis så det matcher din hudtype og dit hudproblem. På krystalsliberen sidder der desuden et vacumsug, som er med til at fjerne de døde hudceller, og effektivt stimulere blodcirkulationen både i dybden og i de øverste hudlag. Dette er med til at mindske rynker og fine linier i huden samt fjerne affaldsstoffer fra vævet. Ved hjælp af vacumsuget renses huden derved effektivt i dybden. Dette sker, fordi vacumsuget skaber et undertryk som blødgør talget i huden og gør det flydende, hvilket også resulterer i, at selv det dybereliggende talg bliver drænet ud af huden via suget. Resultatet er en tydeligt renere hud med mindre porer og masser af glød.


Krystal hudslibning fremmer dannelsen af nye hudceller i de dybere hudlag. De nye hudceller har, efter behandling, et forbedret kollagen og elastin niveau, hvilket gør, at huden fremstår mere klar, glat og tydeligt forbedret.


Krystal hudslibning skræddersyet til din hud:

Rynkebehandling, behandling af acne og uren hud, behandling af store åbne porer etc. Forskellige hudtilstande, hudtyper og hudproblemer kræver individuel skræddersyet behandling, for at få det mest optimale resultat. Få en hudananlyse og lad os tale om hvordan du kan få det bedste resultat med din hud.


Krystal hudslibning forbedrer tydeligt:

  • Ar (også misfarvninger)
  • Fine linier
  • Acne
  • Grov hudstruktur
  • Mindsker store porer
  • Afbalancerer fedtet hud
  • Pigmentforandringer reduceres


Her på klinikken benyttes en medicinsk godkendt krystalhudslibningsmaskine med vacum. Den løfter, giver øget blodgennemstrømning samt en grundig lymfedrænage. Ved lymfedrænage drænes dit lymfesystem for overskyden væske og affaldsstoffer (f.eks. under øjenene). Derved forsvinder eventuelle hævelser i ansigtet. Krystallerne er mikrokrystaller, som er fremstillet sterilt og uden allergifremkaldende stoffer.

Ved en hudslibning fjernes hudens øverste forhorninger og døde hudceller. Ved denne metode bliver huden blidt og nænsomt slebet ved hjælp af krystallerne.


Din hud opnår en væsentlig forbedret hudstruktur. Rynker, ar og pigment reduceres. Mindre ar ses ofte forsvinde. Den typisk mørke farve på arret, bliver mere ensartet, så den ”passer” med resten af din ansigtshud. 


Huden bliver glattere og opnår samtidig et løft

Huden fremstår sundere, friskere, mere strålende og med meget mere glød. Den naturlige hudfarve fremstår mere klar.

Mange af mine kunder får en krystal hudslibning hver gang de er til en ansigtsbehandling hver 4. – 8. uge. Dette giver super gode resultater henover vinteren. Det holder din hud vedlige.

Behandlingen giver synligt resultat efter kun en behandling.

Der kan dog med stor fordel laves et kurforløb, hvor der behandles 1 gang hver 14. dag henover et forløb af 3 - 6 gange. Igen afhænger det af din hudtype hvor mange behandlinger din hud har brug for, for at opnå det ønskede resultat.
Resultatet af en kurperiode er altid dybere og længerevarende en enkeltstående krystal hudslibninger. Men som nævnt tidligere, så ses synligt resultat dog også efter blot en behandling.  

Enkeltstående behandling eller et evt. kurforløb kan med stor fordel kombineres med den Japanske Lifting, hvorved der opnåes suveræne resultater. Ved kombination af Japansk Lifting og krystal hudslibning opnår du både liftet, lymfedrænagen og slibningen af din hud. All in one! Dette er en super velvære behandling hele vejen igennem. Med meget store resultater til følge. Ring eller skriv og hør nærmere, om hvordan du kan få et skræddersyet behandlingsprogram til netop din hudtype.


For mere info: kontakt Jeannette Ewers tlf. 24946228 – sms eller ring.
Eller send en mail på: jeannette@ewersskincare.dk