Japansk Lifting

Japansk Lifting

 

Japansk Lifting er en kombination af japanske behandlingsteknikker og massage. Sammen med teknikker indenfor ansigtszoneterapien giver rigtig gode resultater, både hvad angå "bekymringsrynker", furer, for meget væske og afslapning af hele kroppen. Behandlingen er tillige ekstremt afstressende.

 

Man går ind og arbejder på ansigtets muskler, og ved hjælp af helt specielle teknikker kan man afspænde ansigtet, og dermed løfte og glatte eventuelle rynker ud, der er forårsaget af spændinger.

 

Under behandlingen forkæles huden også med forskellige ampuller og masker, så de perfekte forhold for blodgennemstrømning, anti-aging og fugt til huden opnås.

 

Netop ved at gå ind og arbejde på ansigtets muskler, og derved fjerne spændingerne, får ansigtet et helt anderledes og afslappet udseende, som automatisk giver et mere ungdommeligt og friskt look.

 

Samtidig drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger, hvilket giver en meget afslappet fornemmelse i ansigtet og et dejligt velvære i kroppen.

 

Huden får ofte allerede efter første behandling en mere frisk glød, på grund af den forøgede blodgennemstrømning i vævet.

 

Behandlingen er en forholdsvis ny trend i Japan, hvor mange celebre skuespillere og tv-værter sværger til denne behandlingsform, grundet de hurtige resultater, og hvor det ikke mindst samtidig er en stor nydelse at modtage denne behandling.

 

Behandlingen er et godt alternativ til kosmetiske operationer, så hvis man overvejer dette, var det måske en idé at prøve Japansk Lifting, inden man kaster sig ud i et kirurgisk indgreb.

 

Japansk Lifting og stress:

 

Stress påvirker hele kroppens ydeevne og forårsager forskellige symptomer, som kan være f.eks. hovedpine, fordøjelsesproblemer, depression, muskelspændinger og allergier. Inden disse symptomer viser sig, har stress allerede vist sig som ubalancer i huden og i ansigtet. Japansk Lifting hjælper til at afbalancere disse ubalancer. Under den Japanske Lifting er det uundgåeligt, at det parasympatiske nervesystem bliver sat i værk, hvilket er medvirkedende årsag til, at mindske stress symptomer. Naturligvis skal det nævnes, at Japansk Lifting ikke kan træde i stedet for et decideret stressforløb f.eks. hos en Stress Coach eller andet. Men derimod ses som et godt supplement i et stress-reducerende forløb.

 

Hvis du vil høre mere om et stress-reducerende forløb hos mig, så ring og hør nærmere. Jeg er også uddannet Mindfulness Stress Coach. Tlf. 24 94 62 28.

 

Husk evt. at tage kontaktlinser ud inden behandlingen.

 

Husk at drikke meget vand efter behandlingen, da systemet udskiller affaldsstoffer og overskydende væske, som skal skylles ud.

 

Du er velkommen til, at ringe og høre mere om Japansk lifting på tlf. 24 94 62 28. Jeannette Pienton Ewers, Lægeexam. Kosmetolog, Mindfulness Stress Coach (& zoneterpeut).