Special-behandlinger

 

På denne side kan du se mere detaljerede

beskrivelser af følgende specialbehandlinger:

 

1.  Japansk Lifting.

2.  AHA frugtsyre behandling.

 

Scroll blot nedad!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Japansk Lifting

 

Japansk Lifting er en kombination af japanske behandlingsteknikker og massage. Sammen med teknikker indenfor ansigtszoneterapien giver rigtig gode resultater, både hvad angå "bekymringsrynker", furer, for meget væske og afslapning af hele kroppen. Behandlingen er tillige ekstremt afstressende.

 

Man går ind og arbejder på ansigtets muskler, og ved hjælp af helt specielle teknikker kan man afspænde ansigtet, og dermed løfte og glatte eventuelle rynker ud, der er forårsaget af spændinger.

 

Under behandlingen forkæles huden også med forskellige ampuller og masker, så de perfekte forhold for blodgennemstrømning, anti-aging og fugt til huden opnås.

 

Netop ved at gå ind og arbejde på ansigtets muskler, og derved fjerne spændingerne, får ansigtet et helt anderledes og afslappet udseende, som automatisk giver et mere ungdommeligt og friskt look.

 

Samtidig drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger, hvilket giver en meget afslappet fornemmelse i ansigtet og et dejligt velvære i kroppen.

 

Huden får ofte allerede efter første behandling en mere frisk glød, på grund af den forøgede blodgennemstrømning i vævet.

 

Behandlingen er en forholdsvis ny trend i Japan, hvor mange celebre skuespillere og tv-værter sværger til denne behandlingsform, grundet de hurtige resultater, og hvor det ikke mindst samtidig er en stor nydelse at modtage denne behandling.

 

Behandlingen er et godt alternativ til kosmetiske operationer, så hvis man overvejer dette, var det måske en idé at prøve Japansk Lifting, inden man kaster sig ud i et kirurgisk indgreb.

 

Japansk Lifting og stress:

 

Stress påvirker hele kroppens ydeevne og forårsager forskellige symptomer, som kan være f.eks. hovedpine, fordøjelsesproblemer, depression, muskelspændinger og allergier. Inden disse symptomer viser sig, har stress allerede vist sig som ubalancer i huden og i ansigtet. Japansk Lifting hjælper til at afbalancere disse ubalancer. Under den Japanske Lifting er det uundgåeligt, at det parasympatiske nervesystem bliver sat i værk, hvilket er medvirkedende årsag til, at mindske stress symptomer. Naturligvis skal det nævnes, at Japansk Lifting ikke kan træde i stedet for et decideret stressforløb f.eks. hos en Stress Coach eller andet. Men derimod ses som et godt supplement i et stress-reducerende forløb.

 

Hvis du vil høre mere om et stress-reducerende forløb hos mig, så ring og hør nærmere. Jeg er også uddannet Mindfulness Stress Coach. Tlf. 24 94 62 28.

 

Husk evt. at tage kontaktlinser ud inden behandlingen.

 

Husk at drikke meget vand efter behandlingen, da systemet udskiller affaldsstoffer og overskydende væske, som skal skylles ud.

 

Du er velkommen til, at ringe og høre mere om Japansk lifting på tlf. 24 94 62 28. Jeannette Pienton Ewers, Lægeexam. Kosmetolog, Mindfulness Stress Coach (& zoneterpeut).

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Frugtsyre:

 

AHA (alfa-hydroxy-acid) frugtsyre kurbehandling:

 

En frugtsyre kurbehandling er en yderst effektiv måde at opnå rigtig gode og synlige resultater på indenfor 6 uger. Huden bliver

glattere, stærkere, og mere i balance. I behandlingen arbejdes der med et frugtsyrekoncentrat på 55%. Frugtsyreproduktet er af professionel art og benyttes udelukkende af kosmetologer og læger, da det er meget vigtigt, at det bruges under kyndig vejledning.

 

Denne kurbehandling er velegnet til forskellige hudproblemer:

 

Tydeligt resultat ses især på:

- Småar - især de rødlige nye ar

- Uren hud

- Smårynker/linier

- Store porer

- Fedtet hud

- Skjoldet hud

- I det hele taget en hud ude af balance

 

 

Selve behandlingen:

Behandlingsprogrammet indeholder glycolsyre (frugtsyre lavet fra sukkerrør). Glycolsyre er et lavmolekylært produkt, der trænger dybt igennem hornlaget. Det øverste hudlag afstødes, og det grålige skær forsvinder, så ny og frisk hud dannes. Frugtsyren har derudover en cellestimulerende effekt, som samtidig gør huden stærkere. Ved en kombination af frugtsyrekuren på klinikken sammen med passende renseprodukt, tonic, serumprodukt og creme opnås optimale resultater.

 

 

Du er velkommen til, at ringe og høre nærmere om frugtsyrekuren. Telefon 24 94 62 28.

 

Ewers SkinCare v/Jeannette Ewers, Lægeeksam. Kosmetolog, Mindfulness Stress Coach (& Zoneterapeut), Niels Christensensvej 18, 2670 Greve.

 

jeannette@ewersskincare.dk

www.ewersskincare.dk

 

Niels Christensens Vej 18, 2670 Greve Tlf: 24 94 62 28 Email: Jeannette@ewersskincare.dk

Copyright @ Ewers Skincare 2012. All Rights Reserved